Så fick vi då äntligen uppleva lite isfiske på Sandbäcksdammarna, om än med blandad framgång. Men visst kan vi konstatera att det finns en hel del regnbåge där som väntar på att vi så småningom ska locka dem med fluga eller spinnare. Vi har sagt det tidigare men det tål att sägas igen, vilken fin kvalitet det är på fisken som vi köper från vår leverantör i Blekinge.

Nu väntar vi på att den riktiga våren ska komma med go värme, fågelsång och vakande fisk. För att vårt klubbvatten ska hållas i ett gott skick kräver det också en del omsorg. Så här på våren finns det alltid lite “extra mycket” som ska göras och därför kommer vi att ha en städdag vid vattnet lördagen den 3 april. Vi samlas kl 10.00 och planerar för att hålla på i ett par timmar. Så känn er mycket välkomna!!!

Det som ska göras då är bland annat att ta undan ris som Roland avverkat vid stigar och strandkanter. Grillplatserna ska städas och kompletteras med nytt singel. Vi har även köpt in ett antal fågelholkar som ska sättas upp.

När allt det här är klart blir det fika i form av grillkorv som klubben bjuder på (kaffet tar var och en med sig), och en massa socialt umgänge och fiskeprat blir det naturligtvis också plats för.

För er som löst säsongskort till Tredje dammen, till er säger vi att båtarna kommer att sjösättas så snart vi anser att det inte kommer att bli någon ytterligare isläggning där.