Planerade tävlingar i klubb– och kommunmästerskap 2022

Det är då som de stora slagen sker om vilken som ska inneha titeln klubbmästare under det närmaste året.
Kommunmästerskapen är nästan en ännu häftigare uppgörelse, för det är alltid en speciell känsla att sätta vännerna från Lessebo SFK på plats – tycker vi i Spinn.

Under perioden januari-mars, då vinterfisket normalt ska kunna bedrivas, är målsättningen att klubbmästerskap i ismete/angel och pimpel ska genomföras. Vi har även ett kommunmästerskap i pimpel som vi också hoppas på ska kunna genomföras då.

Då isläget är så oberäkneligt på våra breddgrader kommer vi att efter hand avisera ovan aktiviteter på vår hemsida respektive facebooksida. Det innebär att du måste ha uppsikt på dessa sidor för att ha koll på vilka aktiviteter som är på gång.

De övriga klubb -och kommunmästerskapen som sker under sommarhalvåret, är däremot datumen bestämnda för. De är enligt följande:

  • Lördag 14 maj kl 08.00……..Klubb – och kommunmästerskap i mete. Samling kl 08.00 vid stationen.
  • Söndag 4 sept kl 08.30………Klubbmästerskap i spinn, vertikal -och trollingfiske. Samling och start är vid Oxnabbens Båthamn.
  • Söndag 25 sept kl 10.00…….Klubbmästerskap i flugfiske. Vi är då vid vårt klubbvatten Sandbäcksdammarna.

Frågor och undringar som gäller ovan tar du med Tobias Nilsson 070-539 7096, Roland Hermansson 070-594 0806 eller Christian Leinerud 070-406 7367.

 

 

[nggallery id=4]