Tisdagen den 6 november kommer Tobias Fränstam till oss för att snacka fiske. Denna föreläsning kommer i huvudsak att handla om beteende och ekologi, och vad man bör tänka på för att få så mycket fiskelycka som möjligt. Då Tobias är en erkänt duktig och erfaren sportfiskare kommer förläsningen även att innehålla en hel del praktiska exempel från hans egna upplevelser vid fiskevattnet.

Tobias har medverkat i de båda tävlingarna Perch Fight och Pike Fight samt i ett flertal filmer om abborre -och gäddfiske. Allt detta kan du se på YouTube.

Detta är en medlemsaktivitet vilket innebär att du som medlem kan delta på föreläsningen samt få en fika utan kostnad. Om du inte är medlem men önskar delta, är det ok under förutsättning att du löser medlemskap för 2019. Anmäler dig, vilket gäller både befintlig som ny medlem, gör du till Tore Isaksson via SMS på 070-573 1009. Då antalet platser är begränsat gäller regeln “först till kvarn”.

Som nämnts ovan är föreläsningen tisdagen den 6 november med början kl 18.00. Vi håller till i vår klubbstuga Spinntorp som ligger strax söder om Hovmantorp vid sjön Rottnen.

VÄLKOMNA!