Medlemmarnas fiskerapporter

Som medlem i SFK Spinn, vill vi gärna att du delger oss övriga medlemmar vad du upplevt ute vid fiskevattnet.

Vårt önskemål är att du i kortfattat utförande talar om var och när du haft din upplevelse. Det som intresserar oss är naturligtvis också vilken fiskemetod du tillämpat. Så vill vi gärna veta lite om fångsten, om det nu blev någon. Då det alltid är kul att titta på bilder, vill vi gärna att du sänder med någon sådan också.  Det förhöjer alltid värdet på rapporteringen.

Notera också ditt kompletta namn.

Skulle SFK Spinn finna rapporten som att den inte är i enlighet med SFK Spinns intentioner vad det gäller sportfiske, förbehåller vi oss rätten att ta bort den.

Längst ner på denna sida kan du fylla i din fiskerapport!

 

1 kommentar

 1. Tore Isaksson

  Hej!

  Vi har tyvärr haft en del problem med “sabotörer” på vår hemsida, och där bland annat med vår “Gästbok”. Med anledning av den händelse har vi nu tagit bort den, vilket innebär att det är “Fiskerapporter” som fortsättningsvis är det forum där du kan låta oss veta hur det går för dig när du är ute på fiskevattnet.

  Ser fram mot att du hjälper oss att fylla på med nya rapporter och bilder, då vi av ovanstående anledning var tvingade att här ta bort alla tidigare inlägg.

  //Tore

  Svara

Skicka en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *